Förändringar i ledarstaben

Under veckan har det skett förändringar i vår ledarstab. Detta trädde i kraft under onsdagen och gäller säsongen ut.

Nytt är att Henrik Isaksson ansluter som tränare, tillsammans med Stefan Forsberg som är kvar i staben. Erik Elving är kvar i sin roll som målvaktstränare. Joel Rosengren fråntas rollen som assisterande tränare och tillträder i en lagledarroll.

Isaksson är en meriterad tränare, som tidigare huserat i bland annat Valbo FF och Söderhamns FF. Han ansluter med sin höga kompetens och vi är väldigt glada att Henrik var sugen på uppdraget. Kontraktet gäller säsongen ut.

Tillsammans med Stefan Forsberg och Erik Elving känner vi att vi höjer vår redan höga kompetens ytterligare runt laget och ser fram emot resterande delen av säsongen.

Denna ledarstab gör sin första match tillsammans på lördag 2 oktober då vi tar emot Fagersta Södra IK på Brynäsvallen klockan 15.00.