inför ÅFK - Fagersta

På lördagen gästar Fagersta Södra IK Brynäsvallen och Åbyggeby FK i en match som på förhand känns spännande. Med nytillskott i ledarstaben och en comebackande Fredrik Ström i laget hoppas ÅFK på ett bra resultat.

Det har hänt en del under veckan som gått. En nystart, en push, en kraftsamling, för det som komma skall. Med sju omgångar kvar att spela befinner sig ÅFK på en 9:e placering i tabellen. Något man självklart vill ändra på.

Henrik Isaksson tar idag plats på bänken i sin första match som tränare för klubben, men det är inte bara det som är nytt. På planen kommer vi se Fredrik Ström göra comeback, efter en tid borta från fotbollen. Något vi är väldigt glada över.

Fagersta kommer från en seger mot Strands IF och befinner sig på en 7:e placering i tabellen. Senast laget möttes var i den andra omgången, den matchen slutade 1-1.

Vill ni njuta av lite höstfotboll? Kom till Brynäsvallen idag, lördag 2 oktober. Matchstart 15.00.