Nyhet inför 2021


Inför 2021 tar vi ett steg mot att modernisera föreningen och ger dig som privatperson möjlighet att bidra till vår verksamhet. Med ditt stöd kan vi utvecklas både innanför och utanför de kritade linjerna. Stödet sker månadsvis och kostar från 49:-/månad. 

Vad får jag som stödmedlem?


Som stödmedlem får du exklusiv kommunaktion, partner-erbjudanden och möjlighet att delta i lotterier och tävlingar. Vi exponerar också stödmedlemarna på hemsidan och sociala medier varje år (om du vill!). Varje månad får du ett nyhetsbrev från styrelsen samt kryddade kommunaktiva insatser med inslag av våra ambassadörer och spelare. Vill du bli en del av ÅFK-familjen får du inte missa detta!

Colorama - 20% rabatt på hela gävlebutikens sortiment inklusive beställningstapeter

Brixx - 15% rabatt både i butik och online på brixx.nu

​​​​​​​
Bryntes Optik - 10% på hela sortimentet

För att bli stödmedlem tycker du på knappen här nedan så länkas du över till vår samarbetsorganisation laget.se.Vad bidrar jag till?


Som stödmedlem till föreningen är du ovärderlig. Du är med och bidrar till bygdens fotbollsförening, en levande landsbygd och möjliggör till att vi har möjlighet att investera i utveckling.

Vikten av en lokal, välskött och engagerande idrottsförening är stor och vi har för avsikt att vara en förening som förenar byggdens bor men också bidra till hela gästriklands fotbollsutveckling.

Framtidens idrott ska vara nyfiken och inspireras av förändringar som sker i samhället. Det måste självklart gå att delta på flera olika sätt i en idrott genom ett bredare utbud. Den moderna föreningen är bättre på att fånga människors engagemang på ett sätt som gör att fler upptäcker hur givande det är att vara med. Den föreningen vill vi vara  och det samhällsansvaret tar vi.

varför?


Samtal om utveckling, normer och värderingar är levande i föreningen och vårt mål är att ständigt utvecklas och svara på samhällets och idrottens innovationer. Våra övergripande riktlinjer och värderingar syftar till att vår förening engagerar genom socialt ansvarstagande och en levande landsbygd.

För att ta position behöver vi vara många och göra det tillsammans. Vi behöver er! Med era bidrag ger ni oss möjlighet att nå vår vision.
Åbyggeby FK är en modern idrottsaktör som gör Gävleborg starkare. Genom en hållbar föreningsmodell bidrar vi till idrottens utveckling både på och utanför de kritade linjerna.

Tack för ditt stöd!