Här får ni det senaste inom föreningen och laget. Häng med!

inför ÅFK - Fagersta

På lördagen gästar Fagersta Södra IK Brynäsvallen och Åbyggeby FK i en match som på förhand känns spännande. Med nytillskott i ledarstaben och en comebackande Fredrik Ström i laget hoppas ÅFK på ett bra resultat.

2021-10-​​​​02

Förändringar i ledarstaben

Under veckan har det skett förändringar i vår ledarstab. Detta trädde i kraft under onsdagen och gäller säsongen ut.

Nytt är att Henrik Isaksson ansluter som tränare, tillsammans med Stefan Forsberg som är kvar i staben. Erik Elving är kvar i sin roll som målvaktstränare. Joel Rosengren fråntas rollen som assisterande tränare och tillträder i en lagledarroll.

Isaksson är en meriterad tränare, som tidigare huserat i bland annat Valbo FF och Söderhamns FF. Han ansluter med sin höga kompetens och vi är väldigt glada att Henrik var sugen på uppdraget. Kontraktet gäller säsongen ut.

Tillsammans med Stefan Forsberg och Erik Elving känner vi att vi höjer vår redan höga kompetens ytterligare runt laget och ser fram emot resterande delen av säsongen.

Denna ledarstab gör sin första match tillsammans på lördag 2 oktober då vi tar emot Fagersta Södra IK på Brynäsvallen klockan 15.00.

2021-10-​​​​01

Avtal gällande föreningssamarbete

Gävles största fotbollsförening Gefle IF FF och Åbyggeby FK har i dagarna träffat ett avtal gällande ett fotbollsutvecklande samarbete. Avtalet gäller professionella spelare födda 1999-2002 och gynnar båda föreningar kortsiktigt och på längre sikt.

2021-09-​​​​10

Sommardagarna en succé när Forsgården fylldes med barn, skratt och massa fotboll

Sommaren 2021 har Åbyggeby Fotboll haft som mål att ta nästa steg som förening och bjöd därför in till härliga sommardagar i bygden. Målsättningen för föreningen är att övertid bli en av distriktets framgångsrika föreningar både på och utanför planen, vilket gör att det känns extra spännande att fortsätta utveckla aktivitetsutbudet i Åbyggeby

2021-07-06​​​​​​​