Nyheter


Här får ni det senaste inom föreningen och laget. Häng med!

Nu tar vi uppehåll


Matchen borta mot Slätta SK var den sista för inledningen av säsongen och nu är det dags för det klassiska sommaruppehållet. Här kommer en summering av den första delen på en lång säsong.

2021-07-07​​​​​​​

Sommardagarna en succé när Forsgården fylldes med barn, skratt och massa fotboll 

Sommaren 2021 har Åbyggeby Fotboll haft som mål att ta nästa steg som förening och bjöd därför in till härliga sommardagar i bygden. Målsättningen för föreningen är att övertid bli en av distriktets framgångsrika föreningar både på och utanför planen, vilket gör att det känns extra spännande att fortsätta utveckla aktivitetsutbudet i Åbyggeby

2021-07-06​​​​​​​

Förlust mot slätta SK


Sista matchen innan sommaruppehållet spelades under lördagen i slätta strax utanför Falun. Det blev inte riktigt som ÅFK tänkt sig och hoppats. Efter 90 minuter på en väldigt tvivelaktig gräsplan blev resultatet 1-0 till hemmalaget.

2021-07-06​​​​​​​

Äntligen kom segern 


Säsongens första vinst kom under torsdagen, dagen innan midsommar, för ÅFK. Strömsbergs IF slogs tillbaka med 5-0 på Brynäsvallen och Stefan Forsberg var nöjd med insatsen. 
2021-06-28​​​​​​​

Inför Åbyggeby - Strömsberg 


Återigen är det dags för match på Brynäsvallen. Efter den tuffa förlusten i hemmapremiären mot Forsbacka och krysset borta mot Fagersta Södra IK så jagar vi nu säsongens första trepoängare. Både hunger och kvalité finns, nu ska vi bara omvandla detta till resultat.
2021-06-23​​​​​​​

En poäng mot Fagersta SÖdra IK


Säsongens andra match till ända och säsongens första poäng inkasserade. Det ville sig inte riktigt för en vinst, men ett steg framåt i både prestation och resultat tillsammans med en positiv känsla inför framtiden.2021-06-15​​​​​​​

Förlust i seriepremiären


Premiären blev lite av en besvilkelse för ÅFK. Slutresultatet skrevs till 1-3 efter en jobbig match i värmen på Brynäsvallen. 
2021-06-06​​​​​​​

Inför: Åbyggeby FK - Forsbacka IK


Äntligen är dagen vi har väntat på här – seriepremiären. Försäsongen har varit av den längsta karaktär och vi har hunnit hela vägen fram till juni utan något matchspel. Längtan och förväntningarna är skyhöga. Premiären till ära så står vi dessutom inför säsongens första derby, då Forsbacka IK gästar.

Läs mer här.
2021-06-04
​​​​​​​

Lördagens matchvärd: Basta Urban Italian - på plats med ugnen redo


På lördag är det äntligen seriepremiär i Division 3 Södra Norrland, när Forsbacka IK gästar. Matchen blir det enda hemmaderbyt för säsongen och förväntningarna är stora. Biljetterna har gått åt i rask takt med vår nya förköpstjänst. Så vill du njuta av härlig lördagsfotboll i solskenet och heja fram ÅFK till tre poäng, bör du säkra din matchbiljett.

Läs mer här.


2021-06-04

Veteranmatch när Åbyggeby Oldtimers spelar mot Södra bk på lördag


Det är inte bara seriepremiär och gästrikederby på lördag, det händer mer än så. Föreningens veteraner dammar också av skorna och möter det forna och klassiska laget Södra BK i en veteranmatch. Cirka 13.15 är det avspark på lördagseftermiddagen. Ett derby på ett annat derby helt enkelt. ​​​​​​​
​​​​​​​


2021-06-01

GÄSTRIKEDERBY DIREKT NÄR ÅFK PREMIÄRSPELAR MOT FORSBACKA 

 
Äntligen är den här, premiärveckan då Åbyggeby Fotboll inleder tävlingssäsongen 2021. Efter en något oviss och lång försäsong, där pandemin gjort att seriestarten har förskjutits flera gånger så är det nu alltså dags. På lördag lördagseftermiddagen hälsar vi motståndarna Forsbacka IK välkomna till en förhoppningsvis solrik Brynäsvall och seriepremiär.

läs mer här.

​​​​​​​2021-05-31

Sommardagar på Forsgården

Sommarlov med fotboll, lek & kompisar blir verklighet på Forsbygården i sommar.
 
Sommaren 2021 tar Åbyggeby Fotboll nästa steg som förening och kommer bjuda in till härliga sommardagar i bygden. Målsättningen för föreningen är att övertid bli en av distriktets mest framgångsrika föreningar både på och utanför de kritade linjerna, vilket gör att det känns extra spännande att fortsätta utveckla aktivitetsutbudet i Åbyggeby. 

Läs mer här! 
 


​​​​​​​2021-05-24