Sommardagar 2021


Sommarlov med fotboll, lek & kompisar blir verklighet på Forsbygården i sommar.
 
Sommaren 2021 tar Åbyggeby Fotboll nästa steg som förening och kommer bjuda in till härliga sommardagar i bygden. Målsättningen för föreningen är att övertid bli en av distriktets framgångsrika föreningar både på och utanför de kritade linjerna på fotbollsplanen vilket gör att det känns extra spännande att fortsätta utveckla aktivitetsutbudet i Åbyggeby.

Framtidens idrott ska vara nyfiken och inspireras av förändringarna som sker i samhället. Det måste gå att delta på fler olika sätt i en idrott med ett bredare utbud. Moderna föreningen är bättre på att fånga människors engagemang på ett sätt som gör att fler upptäcker hur givande det är att vara med. Det samhällsansvaret vill Åbyggeby FK ta och satsningen på fler sommaraktiviteter, kostnadsfria och utan förkunskapskrav är ett led i den satsningen. 

Under Åbyggeby FK:s glansdagar var Forsgården i Forsby en levande plats med cuper, arrangemang och rörelse. Föreningens plan är att genomföra flera olika aktiviteter tillsammans med ägarna för gården för att vara med och bidra till en mer levandelandsbygd. 
 
Under tre dagar kommer Forsbygården att förvandlas till en härlig ungdomsgård, under vecka 26 på sommarlovet kommer just sommardagar erbjudas alla barn boende i bygden.  

Dagarna kommer förutom fotbollen och sommarglädjen innehålla ett besök på The Dome, aktivitetsfabriken i Gävle, besök hos en bonde i Åbyggeby, lek samt korvgrillning i massor.
 
Praktisk information

28-30 Juni
10.00-15.00
7-12 År
Lunch & Mellanmål serveras
Barnet får en gåva
Kostnadsfritt

Tack till: Gävle Kommun, Grant Thornton, Ica Supermarket Strömsbro & Colorama