SOMMARDAGAR PÅ FORSGÅRDEN

​​​​​​​
Sommarlov med fotboll, lek & kompisar blir verklighet på Forsbygården i sommar.
 
Sommaren 2021 tar Åbyggeby Fotboll nästa steg som förening och kommer bjuda in till härliga sommardagar i bygden. Målsättningen för föreningen är att över tid bli en av distriktets mest framgångsrika föreningar både på och utanför de kritade linjerna, vilket gör att det känns extra spännande att fortsätta utveckla aktivitetsutbudet i Åbyggeby. 
 
Framtidens idrott ska vara nyfiken och inspireras av förändringarna som sker i samhället. Det måste gå att delta på fler olika sätt i en idrott med ett bredare utbud. Den moderna föreningen är bättre på att fånga människors engagemang på ett sätt som gör att fler upptäcker hur givande det är att vara med. Det samhällsansvaret vill Åbyggeby FK ta.
 
Under Åbyggeby FK:s glansdagar var Forsgården i Forsby en levande plats med cuper, arrangemang och rörelse. Föreningens plan är att genomföra dessa dagar för barnens skull och att bidra till en mer levande landsbygd.
 
Dessa tre dagar under vecka 26 kommer Forsbygården att förvandlas till en härlig ungdomsgård och erbjudas alla barn boende i bygden.
 
- Målsättningen är i grunden att barnen ska få träffa nya kompisar, ha roligt och röra på sig, säger Victor Holmgren, en av föreningens initiativtagare.
 
Förutom fotboll kommer dagarna att innehålla ett besök på The Dome (aktivitetsfabriken i Gävle), lek och korvgrillning. Vi kommer även att göra ett besök hos en bonde i Åbyggeby.  
 
 - Vi är otroligt tacksamma över våra samarbetspartners, framförallt Gävle Kommun, som ställer upp och möjliggör dagarna som är helt kostnadsfria. Förhoppningsvis så är detta några ytterligare spadtag i föreningens utveckling där vi ser ett stort värde i att göra Forsby till en levande mötesplats igen, avslutar Holmgren. 
 
Praktisk information

28-30 Juni
10.00-15.00
7-12 År
Lunch & Mellanmål serveras
Barnet får en gåva
Kostnadsfritt

Tack till: Gävle Kommun, Grant Thornton, Ica Supermarket Strömsbro & Colorama

LÄNK TILL ANMÄLAN här!

​​​​​